Search Forums
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    bug, FAQ, family fact, edit menu, spam, illegitimate, users, white screen, album, folder, redirect, dead, individual resource, zend, multiple marriages, ckeditor, installation, descendant, mobile, tools, login, not married, validation, sanity checker, I18N, batch update, links, message contactform, random_media, error, tags, access level, simpl_grey, css, datatables, REFN, chart, backup, married, 3.0.0, lists individuals families, widget, F.A.B., internal messaging, 3.3.0, server, follow, repo, search, translation, clipboard, default individual, 3.2.0, styles, pop-ups, BURI, googlemap. modified, roadmap, 3.3.1, 7.2

    Topic:   New tree  

    This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by macalter macalter 2 years, 2 months ago.

    Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
    • Author
      Posts
    • #6288
      macalter
      macalter
      Participant

      462 posts

      I am doing some serious changes to my family file and therefore was going to upload to another tree as #2 (version 3.2.1). I entered the name of the new tree and the name for the URL/GEDCOM file. Nothing happened.

      I tested using my Royals and same thing, no new tree.

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1;  Firefox 59.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

      #6289
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1636 posts

      Did you forget to check the forum for similar issues, or the Bug report list?

      https://kiwitrees.net/forums/topic/creating-trees-problem-with-vers-3-2-1/

      https://kiwitrees.net/bug-reporting/unable-create-new-family-trees/

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #6290
      macalter
      macalter
      Participant

      462 posts

      Yes, I did forget. Am applying patch to all trees.

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1;  Firefox 59.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

    Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

    The topic ‘New tree’ is closed to new replies.