Search Forums
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    Add a wife, surname, datatables, person, danish, research, backup, .mo, session, statistics, resources, progress, Fancy imagebar, sanity, pdf, My Page, individual resource, html, living, php 7, prison, follow, repo, 3.3.0, Require visitor authentication, GEDCOM, editor, calendar.php issue, updates, Georgian, bug, hover, xmas, access roles, notes, custom modules, kiwitrees 2.0.2, webtrees, birth, image, REFN, responsive menus, tags, order, white screen, Advanced search, GEDCOM errors, descendant, simpl_pages, 3.0.0 widgets, Support/Bug Reporting, Relationship, folder, googlemap. modified, users, sanity checker, defacto, last change date, mystyle, simpl_grey

    Topic:   Missing data for burial records  

    This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by kiwi kiwi 7 months, 3 weeks ago.

    Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
    • Author
      Posts
    • #7870

      Derek
      Participant

      8 posts

      Hello,

      I’m having trouble running the ‘Missing Data’ report for burial records.

      I’ve navigated to Administration > Family tree tools > Missing data. Setting myself as the individual, all relatives across all generations with only the ‘Burial’ event selected returns no results.

      I then tried this for one of my ancestors, Arthur Whitten, whose parents I’ve confirmed do not have a burial record.

      It returns the message:
      0 individuals out of 34 relatives.
      0 events out of 0 events.

      Screenshot of search and results: http://djw.link/file/0f4a329947dd.png
      Arthur’s dad with no burial record: http://djw.link/file/65b2c1ea45ae.png

      It works if I select a different event, such as death, just not for burial. Is there something different about the way burial records are handled in the missing data page?

      My personal kiwitrees installation - http://familytree.derekjwhitten.id.au

      #7872
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      Derek
      I thought I’d tested that, but perhaps not. I’ll try to investigate tomorrow, but it’s a public holiday weekend so it might be a couple of days.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #7873

      Derek
      Participant

      8 posts

      No rush Nigel, just when you get a chance. Enjoy the weekend! 🙂

      My personal kiwitrees installation - http://familytree.derekjwhitten.id.au

      #7874
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      That was a silly coding error – I missed off a complete block of text needed for the BURI tag 🙁

      But equally easy to fix. Just extract the file admin_trees_missing.php from the attached zip folder and use it as replacement for the existing file of same name in your server’s kiwitrees root folder.

      (Note this version also includes the new “media objects” feature added as per this conversation: https://kiwitrees.net/forums/topic/sanity-request/#post-7621 not otherwise available until the next release.)

      While reading that topic, I’d also be interested in your feedback on my thoughts about simplifying the “Missing data” tool and then being able to extend it to almost any fact or event, included in that thread.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      Attachments:
    Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

    You must be logged in to reply to this topic.