Search
Forums
Topic Information
ForumSupport for kiwitrees
Authormacalter
Last activity1 year, 1 month ago
StatusOpen
Replies2
Voices2
Participantsmacalter, kiwi
Actions
Tags

CHR, edit interface, googlemaps, translation, re-order, REFN, Search and replace, backup, widget, 2.0, HTML variables, UID, statistics, CREM, colors theme, release, events of close relatives, type, add, contacts, click, birth, emmigration, BAPM, transifex, language, event, installation, tab, latest version, blocks, dates, button, custom, place, custom text, logout, age, not married, footer, missing data, set link, check, 3.2.0, css, permissions, photo, 3.2.3, resources, reports, new feature, margin, errors, calendar.php issue, Php 7.1, webtrees 1.4.4.1, php 7, repo, I18N, shared note

Kiwitrees on Twitter

    Topic:   Find Media  

    This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by macalter macalter 1 year, 1 month ago.

    Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
    • Author
      Posts
    • #10184
      macalter
      macalter
      Participant

      467 posts

      Tried to add media and was told file exists. So, tried to find it but got stopped with this. Not seen it happen before. I did enter “E” to test but still happened.
      (kiwitrees 3.3.3 (03)

      FIND-MEDIA

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1.2;  Firefox 66.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

      Attachments:
      #10187
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1716 posts

      Yes, thats a necessary limitation with that old tool. Either enter more characters or use a different tool.

      General search
      Batch update
      Admin media manage
      Media list

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #10188
      macalter
      macalter
      Participant

      467 posts

      Okay. First it’s happened. I’ve never had to enter for Display All but at least I know you’re aware of it. Found the image. Forgot I was using subfolders.

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1.2;  Firefox 66.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

    Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

    You must be logged in to reply to this topic.