Search
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    NCHI, widget, login, future, design, login failure, name, follow, updates, descendant, blank screem, Google Maps, edit menu, administration pages, 3.1.1, gender change, Require visitor authentication, mobile, feedback, latest version, advent, repo, data errors, calendar.php issue, PHP, type, googlemap. modified, My Page, spouse, login upgrade, relationships, tags, multiple marriages, clippings cart, IE problem, blank, ID facts, logout, links, kiwitrees theme, chart, descendants, css, DSGVO, dead, inactive, family, surname, tab, beta, language, add, blocks, immigration, Search and replace, MYSQL, Advanced search, order, 3.0.0. setup, prison

    Topic:   Contact support email  

    This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by kiwi kiwi 6 months, 4 weeks ago.

    Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
    • Author
      Posts
    • #10146
      macalter
      macalter
      Participant

      466 posts

      I was viewing the home page for my new site and tried to send myself email (not logged in). The email addy given was valid so why doesn’t it comply?

      Fatal error: Uncaught Swift_RfcComplianceException: Address in mailbox given [alterfamily.rbcsolutions.ca] does not comply with RFC 2822, 3.6.2. in /home/user/alterfamily.rbcsolutions.ca/library/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mime/Headers/MailboxHeader.php:347 Stack trace: #0 /home/user/alterfamily.rbcsolutions.ca/library/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mime/Headers/MailboxHeader.php(263): Swift_Mime_Headers_MailboxHeader->_assertValidAddress(‘alterfamily.rbc…’) #1 /home/user/alterfamily.rbcsolutions.ca/library/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mime/Headers/MailboxHeader.php(106): Swift_Mime_Headers_MailboxHeader->normalizeMailboxes(Array) #2 /home/user/alterfamily.rbcsolutions.ca/library/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mime/Headers/MailboxHeader.php(63): Swift_Mime_Headers_MailboxHeader->setNameAddresses(Array) #3 /home/ftprbc/alterfamily.rbcsolutions.ca/library/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mime/SimpleMimeEntity.php(592): Swift_Mime_Headers_MailboxHeader->setFieldBodyModel(Array) #4 /home/user/alterfamily.rbcsolution in /home/user/alterfamily.rbcsolutions.ca/library/swiftmailer/lib/classes/Swift/Mime/Headers/MailboxHeader.php on line 347

      Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getClientIp() on null in /home/ftprbc/alterfamily.rbcsolutions.ca/includes/session.php:366 Stack trace: #0 [internal function]: {closure}(‘2ffd35fb3b819c1…’, ‘KIWITREES|a:5:{…’) #1 {main} thrown in /home/ftprbc/alterfamily.rbcsolutions.ca/includes/session.php on line 366

      ERROR 2: Unknown: Cannot call session save handler in a recursive manner
      0 Error occurred on

      Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getClientIp() on null in /home/ftprbc/alterfamily.rbcsolutions.ca/includes/authentication.php:193 Stack trace: #0 /home/ftprbc/alterfamily.rbcsolutions.ca/includes/functions/functions.php(339): AddToLog(‘ERROR 2: Unknow…’, ‘error’) #1 [internal function]: kt_error_handler(2, ‘Unknown: Cannot…’, ‘Unknown’, 0, NULL) #2 {main} thrown in /home/ftprbc/alterfamily.rbcsolutions.ca/includes/authentication.php on line 193

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1;  Firefox 59.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

      #10148
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1655 posts

      Address in mailbox given [alterfamily.rbcsolutions.ca] does not comply with RFC 2822, 3.6.2.

      That is the answer. You are using your domain name in a setting that should be a valid email address. Check your Mail configuration in kiwitrees.

      I’m not sure if it will be in
      Administration > Site administration > Site configuration > Mail configuration tab > Sender email
      or
      Administration > Family trees > your family tree > Contact information tab > Kiwitrees reply address
      I normally have the same in both of those.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #10161
      macalter
      macalter
      Participant

      466 posts

      Sorry, been quite scatter-brained of recent so missed replying. Fixed my email addy, even though you said in notation it’s suppose to be valid 🙁 Tried to send email from Users, received okay. Tried to create account (unapproved), email to myself, didn’t receive email.

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1;  Firefox 59.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

      #10162
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1655 posts

      Did you check both email settings nited in my previous reply?

      If they are OK look for relevant entries in kiwitrees logs AND your web server logs.

      I also assume you have checked your mail junk / spam folders etc?

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #10163
      macalter
      macalter
      Participant

      466 posts

      mail config and contact email are set the same. No spam. The user account email is different addy.

      Will wait until morning in case the mailman was slow in delivering 🙂 <Well, later today, it’s 4.20am here>

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1;  Firefox 59.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

      #10164
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1655 posts

      Not likely. Check those logs.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #10165
      macalter
      macalter
      Participant

      466 posts

      Nothing showing, only my edits. (Administration > logs)

      -----
      [updated: 01 Apr 2018]
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Safari  11.1;  Firefox 59.0.2

      PHP 7.1 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56

      Kiwitrees:
      "The Royals 3.3.3 (03)" <royals.rbcsolutions.ca>

      "Rebbes of Ger 3.3.3 (03)" <private>

      "Uncle Ummie's Journal 3.3.3 (03)" <private>

      #10166
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1655 posts

      Dont forget to check the other one. But maybe later 😉

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #10169
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1655 posts

      Dont forget to check the other one. But maybe later 😉

      Also, let me have a “blow-by=blow” list of what you did that failed (what pages you did what on, how, etc) so I can reproduce it on my machine. That way I can tell if its a code issue or a server issue. I don’t fully understand what “Tried to create account (unapproved), email to myself, didn’t receive email.” entailed.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
    Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

    You must be logged in to reply to this topic.