Search Forums
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    mobile, slideshow, chart, cousins, editor, events of close relatives, Batch Updates, edit, seo, fancy image bar, survey, Histo, fact, descendant, 3.1, 3.3.1, duplicates, theme, block, dropbox. token, danish, errors, advanced, login failure, research tasks, contact, REFN, tabs, family, blank screem, transifex, marriage, lists individuals families, follow, husband, roadmap, logout, clipboard, performance, burial, spam, blocks, pdf, add, Require visitor authentication, permissions, abbreviate, Add a wife, Favourites, access level, session, HTML block, administration pages, contact links, click, Georgian, fixing errors, Advanced search, multiple marriages, html

    Topic:   CKeditor slideshow plugin  

    This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by pab pab 5 months ago.

    Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
    • Author
      Posts
    • #8387
      pab
      pab
      Participant

      111 posts

      Since upgrading to kt 3.3.0 and php 7.0 I cannot get my slideshow working on my public server.
      What are the file and folder permissions needed, or are there any php7.0 dependencies.

      Penguins Are Boss

      Apache 2.4.25; MariaDB 10.1.22; PHP 7.0.18

      http://bootesgowland.info

      #8388
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      Nothing special, and certainly nothing new in either permissions or PHP 7 requirements.

      Are you certain you don’t still have another ‘modules_v3″ in your HTML block?

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #8389
      pab
      pab
      Participant

      111 posts

      The frustrating thing is the same code in the same block on my local LAMP server works OK!

      My local LAMP was a fresh install, and the tree imported from the same GEDCOM.
      Neither installation has the ‘modules_v3’ folder and the slideshow images are in a folder /kiwitrees/data/media/Slides/

      I have also tried building the slideshow on my local LAMP from scratch (instead of copying existing code) but this also fails … only showing a blank block and a rotating spinwheel.

      pab

      Penguins Are Boss

      Apache 2.4.25; MariaDB 10.1.22; PHP 7.0.18

      http://bootesgowland.info

      #8390
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      /data/media/ is the one place you can NOT use. That’s the standard media folder and is protected from any direct access. Put them anywhere except there.

      If the same code and images in the same folder is working locally then you might have accidentally removed the htaccess file that should be protecting that folder.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #8391
      pab
      pab
      Participant

      111 posts

      Ah! Now that I remember!
      I previously had my slideshow files in a different folder to /data/media but thought moving them there would simplify the file structure …
      I really MUST make better notes about my installations!

      Penguins Are Boss

      Apache 2.4.25; MariaDB 10.1.22; PHP 7.0.18

      http://bootesgowland.info

    Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

    You must be logged in to reply to this topic.