Search Forums
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    MYSQL, google, request, logs, research, pages, Require visitor authentication, custom, time, block, style, Advanced search, widget, census assistant, husband, footer, media_links, upgrade, server, search, defacto, Add a wife, default individual, tools, zend, image, 3.1, timeout, fixing errors, survey, error, login upgrade, ASSO, messaging, contact, administration pages, login, button, calendar.php issue, links, ID facts, dropbox. token, folder, getClientIp, .po, menus, beta, charts, hover, MAC, individual resource, 3.0.0, configure, missing data, tabs, Google Maps, cousin tab, lists individuals families, slideshow, calendar

    Topic:   Admin>General> Family tree title  

    This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by macalter macalter 2 years, 3 months ago.

    Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
    • Author
      Posts
    • #4488
      macalter
      macalter
      Participant

      544 posts

      Been awhile since I updated the name of my tree. I updated my main site to 3.0. After the clean install, used the two files you sent me and all was well.

      Wanted to update the name of my site to …3.0 but every time I entered the title and clicked save, it reverted back to …2.0.2.

      -----
      Kiwitrees:
      "A-D connections 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI

      "The Royals 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Browsers (mac): Safari  Version 11.0;  Firefox 55.0.3
      [updated: 22 Sep 2017]

      #4489
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      I’m not seeing this issue on my site, but mine is the latest ver 3.1 beta, so is different from yours. I’m not able to check my standard ver 3.0 test site just now, so can you try a similar edit on your Royals site? If it’s an issue there I can login and take a closer look for myself.

      Can you also check the kiwitrees error log to see if that holds any relevant info?

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #4493
      macalter
      macalter
      Participant

      544 posts

      Not sure why but when I changed the name “connections…2.0.2” to “connections…3.0”, it didn’t change. However, I removed the … and it worked. Strange but that’s okay, just wanted the 3.0. And now I’ll change my sig too 🙂

      -----
      Kiwitrees:
      "A-D connections 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI

      "The Royals 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Browsers (mac): Safari  Version 11.0;  Firefox 55.0.3
      [updated: 22 Sep 2017]

      #4494
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      Not sure why but when I changed the name “connections…2.0.2″ to “connections…3.0″, it didn’t change. However, I removed the … and it worked.

      That’s very odd. I’ve just tried that on both my own site, and my standard ver 3.0.0 test site. In both cases using “…3.0.0” worked fine.

      Do you mind if I try it on your Royalty site, and can you try it there as well.

      I’m half guessing that it will work for you, but not me, suggesting an “apple mac thing”

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #4495
      macalter
      macalter
      Participant

      544 posts

      Do you mind if I try it on your Royalty site, and can you try it there as well.

      I’m half guessing that it will work for you, but not me, suggesting an “apple mac thing”

      Sure, there’s a — which you can try changing. Bizarre because when at first it didn’t change, I used “A-D” only. That took. Then, when I went to change back to “A-D connections… 3.0”, it didn’t change at all. I only change name with new releases — easy reminder to me what version I’m on and sounds impressive.

      Ironic that I did the upgrade. My cousin just asked how to login. So, now she’ll see her own page instead of “My Page”. The whole purpose of your changes!

      -----
      Kiwitrees:
      "A-D connections 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI

      "The Royals 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Browsers (mac): Safari  Version 11.0;  Firefox 55.0.3
      [updated: 22 Sep 2017]

      #4496
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1496 posts

      OK, that’s done. No problem for me at all. But check that I have done what you are referring to, just in case I’ve misunderstood.

      If it’s right, then I’ll do some digging and try to understand why it might not work for you.

      Nigel
      My personal kiwitrees site is www.our-families.info
      #4497
      macalter
      macalter
      Participant

      544 posts

      Yes, the name change is exactly what I was trying to do. Now I’ll keep your change which I should have added.

      -----
      Kiwitrees:
      "A-D connections 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI

      "The Royals 3.3.1"
      PHP 7.0 Fast CGI
      mySQL server: 5.1.56
      MacOS: 10.11.6  (El Capitan)
      Browsers (mac): Safari  Version 11.0;  Firefox 55.0.3
      [updated: 22 Sep 2017]

    Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

    You must be logged in to reply to this topic.