Search Forums
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    ID facts, clippings cart, Relationship, getClientIp, add_asso_facts, I18N, index, 3.0.0. setup, 3.1.1, Histo, 3.2.3, edit menu, census assistant, progress, lists, block, default individual, login, translation, Extra menus, errors, simpl_research, NCHI, tabs, logs, Batch Updates, .po, spam, access level, living, marriages, menus, request, feedback, zend, pdf, admin, redirect, themes, merge, library, place, My Page, margin, webtrees 1.4.4.1, notes, time, google, permissions, save settings, 2.0, favourite, age, Export/Import, backup, places, message contactform, release, ckeditor, FAQ

    Tagged: ,

    Topic:   HTTP Error 500 Internal server error  

    This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by grebjiem grebjiem 1 year, 3 months ago.

    Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
    • Author
      Posts
    • #6082
      grebjiem
      grebjiem
      Participant

      105 posts

      kiwitrees/individual.php?pid=I3844&ged=meijberg
      When I try to open this page it give a code 500?
      How to solve this?

      Wim

      Attachments:
      You must be logged in to view attached files.
      #6084
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1443 posts

      Wim

      Is that only on the page for I3844 or any individual? If only that one then it is most likely to be a data error. But it is very unusual for data to cause a 500 error.

      First, you need to look in your web server logs to see of there is any information to help explain what the actual cause is. If you don’t have access, you will need to ask your web host to look for you.

      Nigel

      My personal kiwitrees site is www.our-families.info

      #6085
      grebjiem
      grebjiem
      Participant

      105 posts

      It happens at any individual.
      I had made a researchlink and tested this link. The link did work but it didn’t show any result. So I deleted the link, was seraching for another person and this happens.

      Now I see that
      kiwitrees/module.php?mod=simpl_research&mod_action=admin_config
      would not show up.

      #6088
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1443 posts

      It is possible that you have corrupted the file /modules_v3/simpl_research/module.php Try replacing it with the original from the download.

      This can easily happen if you use certain text editors. They insert a “byte order mark” (bom) invisibly at the start of the file, which breaks php.That would cause an error code 500.

      Out of interest, what site did you try to create a research plugin for?

      Nigel

      My personal kiwitrees site is www.our-families.info

      #6091
      grebjiem
      grebjiem
      Participant

      105 posts

      The problem is not gone.

      I tried to make a link to http://www.geldersarchief.nl/

      I have about 30 links, (some are in kiwitrees) that I want to add in kiwitrees.

      #6092
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1443 posts

      Did you look in your web server logs?

      First, you need to look in your web server logs to see of there is any information to help explain what the actual cause is. If you don’t have access, you will need to ask your web host to look for you.

      Nigel

      My personal kiwitrees site is www.our-families.info

      #6098
      grebjiem
      grebjiem
      Participant

      105 posts

      Nigel, I have an error-log and an acces log.
      Error log is about a favicon: file does not exist.
      acces log, Don’t know what I’m looking for.
      I will send an e-mail with the file attached.

      I will test the link tomorrow.

      #6099
      kiwi
      kiwi
      Keymaster

      1443 posts

      It is only the error log that is of interest – but it contains nothing useful.

      Looking at your site it is clear there are no major issues, and the problem is only with individual.php as far as I can see.

      Try replacing the file kiwitrees/individual.php with the original download version.

      If that doesn’t work, can you give me a user account as “administrator” (details to me via email) so I can look further?

      Nigel

      My personal kiwitrees site is www.our-families.info

      #6102
      grebjiem
      grebjiem
      Participant

      105 posts

      Thanks,

      You fixed it!

    Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

    You must be logged in to reply to this topic.