Search
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    Require visitor authentication, batch update, time, Georgian, immigration, support, upgrade, 3.0.0. setup, set link, cousin tab, Default record, default individual, xmas, tools, 7.1, duplicates, autocomplete, living, pdf, Favourites 3.0.0, html, illegitimate, IE problem, simpl_research, event, edit, family fact, themes, BAPM, menu, php 5.6, access level, cookie, re-order, data errors, access roles, footer, configure, 3.2.0, 500, children, married, latest version, seo, colors theme, road map, inactive, shared note, validation, order, internal messaging, responsive menus, add missing death, GEDCOM, theme, folder, survey, googlemap. modified, roadmap, missing data

    #3763
    kiwi
    kiwi
    Keymaster

    1660 posts

    I deleted my existing /kiwitrees/modules folder and uploaded again.

    I wish you had given me a little more time to view your site. Then I could easily have told you which precise module(s) were causing the problem. The fact that deleting everything from modules worked confirms my earlier guess that you had in place one or more old modules, most likely simpl_menu/simple_menu2. This is exactly as described in the upgrade instructions (as linked to in the announcement news email) and could better have been fixed in the manner described there. Then all the settings you had for those old modules could have been methodically transferred to their new replacements.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info