Search
Forums
Kiwitrees on Twitter
    Tags

    living, lists individuals families, edit menu, support, GEDCOM, DSGVO, contact links, BAPM, privacy, wish, last change date, getClientIp, chart, cousins, 5.6, I18N, slideshow, batch update, widget, language, illegitimate, pop-ups, block, logs, dropbox. token, IE problem, census assistant, 7.0, DIV, session, webtrees 1.4.4.1, menu, family facts, datatables, age, advanced, 3.2.2, theme, access roles, kiwitrees-nova, drag, repo, json, blank, add missing death, reports, check, custom, roadmap, family, permissions, Extra menus, tree, access level, zoom, 7.2, 3.1.1, Require visitor authentication, person, prefix

    #5922
    kiwi
    kiwi
    Keymaster

    1679 posts

    I just checked – it last happened to you in November, I think when you updated to 3.1.1. Very similar problem, it just manifested at a different place. See this thread: https://kiwitrees.net/forums/topic/invalid-json/

    Same advice as then – delete everything except the /data folder and install from scratch. As before, its an FTP issue.

    By leaving /data the link to your database (config.ini.php) will stay, as will all your media objects, so once the files are in place you will be back to normal running immediately.

    You will lose:

    • Bug fixes downloaded since the release of 3.2.0 (i.e. the last week)
    • Any custom theme files – so take copies of those before deleting and then put them back in the new folders.
    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info